Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Nieuw!

Community van Talentontwikkelaars!

Ben jij al bezig met het ontwikkelen van de talenten van anderen? Als coach, leidinggevende, HR of andere professional? Wil jij meer leren over hoe je talenten ontdekt, activeert en ontwikkelt bij anderen? Zoek je inspiratie & tools én wil je ook graag jouw ervaringen inbrengen? Dan is deze community écht iets voor jou! Hier komen talentontwikkelaars samen om van en met elkaar te leren hoe je de talenten van jouw team of coachees beter kunt aanboren en ontwikkelen.

Waarom een community?

Het vakgebied talentmanagement is erg nieuw en momenteel volop in beweging. Organisaties buitelen over elkaar heen om kaas te maken van talentmanagement en de wens om grip te krijgen op talenten is groot.

Ik merk bijvoorbeeld bijna dagelijks dat er veel misverstanden en miscommunicatie bestaat op wat talenten nu eigenlijk zijn. En hoe je hier het best mee omgaat. Er ontstaat op deze manier zo veel wildgroei op een thematiek, die eigenlijk zo puur en persoonlijk is, dat dat ontzettend zonde is! En iedereen heeft volgens mij dezelfde intentie: ruimte geven aan het authentieke van de mens of medewerker, en op een respectvolle manier omgaan met de inzet en ontwikkeling van iemands potentieel.
Daarom heb ik besloten om een belangeloze community op te richten voor iedereen die zich bezig houdt met talenten, talentmanagement en talentontwikkeling. Zodat we elkaar verder kunnen helpen.

De community is momenteel nog volop in ontwikkeling! In de loop van 2022 zal er steeds meer informatie komen.

Wat ik in ieder geval al kan delen:

  • het wordt een afgeschermde community
  • de community is alleen bedoeld voor professionals (coaches, trainers, leidinggevenden e.a.) die zich bezig houden met talentontwikkeling
  • het is de bedoeling dat tools, tips, en inspiratie op een toegankelijke manier met elkaar gedeeld gaat worden in de community. we inspireren elkaar, met als doel steeds beter grip te krijgen op het nieuwe vakgebied van talentontwikkeling.
  • en, de community is gratis!

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen bij de community van talentontwikkelaars.