Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Bureau voor talentontwikkeling

We zijn allemaal opgeleid om te functioneren in een systeem van regels en structuren. Maar, jij bént niet in 1 hokje te plaatsen. Jij bent uniek. Ontdek hier hoe jij vanuit jouw uniekheid beter sturing kunt geven aan jouw omgeving en richting geven aan jouw ontwikkeling en carriere.

Mijn naam is Rita Jonkeren.
Aangenaam!

Net als jij ging ik na mijn studie carriere maken. Een nieuwe uitdaging aan, vol overgave en een (iets té) stevige dosis werkethos me er helemaal instorten.
Ik ontdekte dat organisaties vooral systemen zijn: regels, procedures, efficiëntie, standaardisaties,… Het lijkt wel of je een robot moet zijn, die precies in het hokje past dat bedacht is. Terwijl jij juist uniek bent! En, net als ik toen, snakt naar jezelf mogen zijn, je krachtig voelen, erkend worden voor wie jij bent en wat jij te bieden hebt.

Rita

Ik houd me al bezig met de uniekheid van mensen sinds 2008. Mijn passie voor talenten, mensen en ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat ik nu professionals en managers coach, train en adviseer op het gebied van talentontwikkeling en generatiemanagement.

Jij bent mijn favoriete doelgroep, als jij je in een transitie bevindt en wilt leren hoe je succesvoller, gezonder en energieker kunt leven en werken vanuit jouw unieke talenten.

En ik, ik ben graag jouw coach, facilitator of gewoon sparringspartner. Je mag me altijd bellen, maar het makkelijkst is om gewoon even een kennismakingsafspraak te maken.

Wil je mijn hele persoonlijke verhaal weten? Klik dan hier.

Herken je dit?

 • Ik heb meer in mijn mars, maar het komt er niet uit.
 • Ik word niet gezien door mijn collega’s / leidinggevende / teamgenoten enz.
 • Ik heb moeite met het balanceren van werk en privé.
 • Ik stap steeds in dezelfde valkuil van mezelf en ik kom er maar niet uit.

Dan breng ik jou dit:

 • Inzicht in wat jouw unieke profiel, hoe oud of jong je ook bent. Want iedereen heeft talent.
 • Meer energie, focus en richting. Zowel in je werk als privé.
 • Zichtbaarheid voor wie jij bent, zodat het door anderen wordt opgemerkt en erkend.
 • Betere en duurzamere samenwerking met anderen. Binnen én buiten je team.

Ontdek de kentering op jouw manier.

leiderschap

Professionals.

Jij hebt die uitdaging te overkomen. Jij wilt weten hoe jij meer grip kunt krijgen op jouw carriere, jouw toekomst en jouw omgeving.

Ontdek hoe jij als professional de eerste stap in jouw unieke persoonlijke ontwikkeling kunt zetten.

Lees hier meer over:

 • Waarom het wringt
 • Talent ontdekken en ontwikkelen
 • Persoonlijke leiderschap
talent

Bedrijven.

Jij hebt een team professionals, die jij op een hoger plan wilt krijgen. Jij wilt jouw organisatie klaar maken voor de nieuwe generatie professionals. En/of jij wilt meer maatwerk in de HR(D) organisatie voor jouw medewerkers en collega’s.

Ontdek hier wat Kenterdenker -al dan niet in samenwerking met partnership organisaties- voor de sociale innovatie van jouw organisatie kan betekenen.

Lees hier meer over:

 • Talentbased leadership
 • Teamcoaching en facilitation
 • Talentbased HR systematiek
Webinar Kenter Denker

Studenten en young professionals.

Hoe vroeger hoe beter. Als je jong bent, is het (nóg) moeilijker om goed te overzien wat jou nu anders maakt dan anderen. Terwijl dit juist zo belangrijk is om te weten als je een studie- of beroepskeuze moet gaan maken.

Ontdek hier wat ik voor jou kan doen om jou te helpen in je studie- of carriere keuzes.

Lees hier meer over:

 • Studieuitval
 • Informatieoverload en keuzestress
 • Duurzame levenskeuzes maken vanuit jouw unieke talenten

Ervaring van anderen

“Coaching with Rita has opened my eyes. Rita has helped me become conscious of my talents and has helped me to understand how to turn them into strengths. Thank you Rita!”

Christiana Toti

Speaker & trainer

Activators.fr

“Rita is erg goed in het leggen van de verbanden tussen mijn verschillende talenten! Door mij de samenhang te laten zien, snap ik de big picture beter. Ik begrijp nu waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.. en wat de valkuilen daarvan zijn. Dit is zo waardevol voor mijn bedrijf en mijn toekomst!”

paula snippe

Paula Snippe

Ondernemerscoach

Moms in Business

Wauw wat een inzicht! Met behulp van de CliftonStrengths test heb je me precies terug gegeven hoe ik in het leven sta, denk en handel! Dankzij jouw liefdevolle duidelijkheid, je sprankelende inzicht en scherpe analyse van mijn situatie heb ik nu heldere keuzes kunnen maken in mijn werk én mijn privéleven. Het was een inspirerende ervaring!

Karin Helmers

Schrijfster / Freelancer

Versa / Rippling

Verandering kost tijd.

Een groeiproces gaat altijd in stapjes. Je blijft je een levenlang ontwikkelen. Dus waar jij nu ook staat, je kunt nu altijd de eerste stap naar jouw kern, jouw oorsprong zetten. Ik ontwikkelde een stappenplan naar jouw uniekheid, zodat jij dit als kompas kunt gebruiken voor jouw verdere ontwikkeling en groei.

Stap 1: het bewust worden van jouw talenten.
Stap 2: het richten van jouw unieke eigenschappen.
Stap 3: het DOEN! Leven, leren, werken, verbinden met jouw talenten centraal. Doelgericht en effectief.
Stap 4: het managen en verder ontwikkelen van jouw talenten, en die van jouw omgeving. Zodat iedereen krachtig succesvol kan zijn.

De weg naar authenticiteit.
Zet hier jouw eerste stap.

Dragonfly
Dragonfly
Dragonfly
Dragonfly