Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Young professionals

Op speciaal verzoek biedt ik ook een programma voor studenten en starters.
Afgelopen jaren kwam ik in aanraking met ouders wiens kinderen vastliepen. Ze konden maar geen juiste studiekeuze maken. Al 3x achter elkaar een nieuwe opleiding gestart, maar niks sloeg aan. Het motiveerde niet, was saai, was niet wat ze dachten dat het zou zijn….

Of gewoon überhaupt helemaal niet weten wat te gaan studeren, of welke baan dan?! Want, jemig, wat past er dan bij mij. Studie- of beroepskeuzetesten hielpen niet. Gaven niet de inzichten die ze hadden gehoopt. Maar kosten wel veel geld!

Of ik iets voor ze kon doen?

Ik ontwierp een leertraject voor de studietwijfelaars, waarin ze hun talenten ontdekken, leren keuzes te maken, en inzicht krijgen in wat hun zingeving is of kan zijn. Hun potentie helder krijgen, zodat je een betere keuze kunt maken.

Alle studenten maakten een andere, heel bewuste keuze. Gebaseerd op hun talenten. En ze deden het zelf! Ik gaf ze slechts de context en het juiste duwtje.

Wil je meer weten over het talentenprogramma speciaal voor scholieren/studenten/starters (17+)?

Ervaring van anderen

“Het traject heeft me geholpen een studie te kiezen waarmee ik zeer tevreden ben! Ik heb er nu erg naar mijn zin. Ik heb een studie gekozen op basis van wat ik leuk vindt, maar ook nog eens goed in ben.

Matthijs Jonkeren
Student Bouwkunde

“Wat het meest impact op mij heeft gehad is de oefening om mijn zingeving te ontdekken. Ineens wist ik wat ik wilde. Het programma was perfect zo. Ik doe nu een studie waar ik heel blij mee ben!

Melle Hensums
Student Environmental Sciences